Sporturi inedite de făcut în București

Dacă vrei să petreci timpul cu prietenii tăi încercând activități noi ori vrei să îți testezi limitele sau poate să scapi de kilogramele în plus, cu siguranță există sportul ideal pentru tine care așteaptă să fie descoperit. De la sporturi consacrate “with a twist” și până la activitățile ieșite din comun care ar putea mai degrabă să facă parte din bucket list-ul tău, Bucureștiul are de oferit o multitudine de alternative. Noi îți prezentăm mai jos doar câteva din preferatele noastre, însă suntem nerăbdători să aflăm și lista ta :). Îți prezentăm mai jos 4 dintre preferatele noastre.

 
     1. Squash

Squash-ul este un sport relativ nou apărut, mai exact în jurul anului 1830, și care, în anul 2012, a fost declarat de către prestigioasa revistă Forbes drept cel mai sănătos sport. Fiind un tip de tenis, squash-ul este un sport ce se joacă folosind rachete și mingi speciale. Diferența, totuși, apare, în afara regulilor jocului, bineînțeles, atunci când vorbim despre terenul pe care se practică acest sport. Practicarea lui se face doar în interior, în sala specială de squash, ce este trasată cu linii delimitatoare pentru zonele de joc, de obicei de culoare roșie sau galbenă. Squash-ul are principii care se aplică și la tenisul de câmp, însă transpuse în modul de joc al squash-ului. Squash-ul este sportul în care terenul de joc este mai mic decât cel al majorității sporturilor și care se folosește de peretele frontal, și nu de sol, pentru a trimite mingea către oponent.

Dacă sună a genul tău de sport, atunci îți recomandăm să încerci terenurile de la Aerosquash sau ActivSquash pentru prima ta experiență cu această nouă activitate. Doar prin CityPack ai reduceri de 20% la aceste experiențe!

     2. Laser Tag

Laser Tag este un sport în special de echipă, dar se poate juca și individual, în care jucătorii încearcă să obțină puncte trăgând cu o armă de mână care emite o rază infraroșu. Adversarul este echipat cu un costum (de cele mai multe ori doar o vestă și eventual o bandană pentru cap) care recepționează semnalul emis de armă. Joc high-tech indoor de tip combat, laser tag-ul are loc într-o arenă special amenajată constând într-un labirint imens și obstacole (tobogane, mașini, rampe, locomotivă, foișoare etc.), cu muniție nelimitată reprezentată de laser.

Dacă v-ați adunat câțiva prieteni, după muncă, după cursuri sau oricând aveți chef, vă recomandăm să încercați LaserTag Arena pentru o experiență de neuitat. Bineînțeles, cu 25% reducere, doar prin CityPack!

 

     3. Human Foosball

Human Foosball este… exact ce îi spune numele. Probabil ești familiarizat cu jocul clasic de foosball de masă și probabil ai multe amintiri plăcute alături de prietenii tăi în jurul un meci. Human Foosball este de fapt foosball-ul de masă, dar cu oameni. Da, ai citit bine. Ocupă poziția ta de jucător și înscrie goluri fără a părăsi poziția desemnată.

Poți încerca acest joc distractiv și inovativ la Foosball Arena București, un loc de joacă altfel, destinat atât copiilor, cât și adulților.

 

     4. Karting

Cursele de kart sau karting-ul sunt o variantă a curselor rutiere de sport cu motor cu vehicule cu roți deschise, cu patru roți, cunoscute sub numele de karturi sau karturi cu schimbător de viteze. De obicei, se concurează pe circuite reduse, deși unele curse profesionale de kart sunt organizate și pe circuite de sport cu motor de dimensiuni mari. Karting-ul este perceput în mod obișnuit ca piatra de temelie către rangurile superioare ale sporturilor cu motor, mulți foști și actuali piloți de Formula 1.

Pentru următoarea ta experință plină de adrenalină, îți recomandăm să încerci kart-urile electrice și pistele deosebite de la Vmax Karting. Cele patru rampe şi două poduri duc experienţa la alt nivel! Poziționate în locuri strategice acestea necesită o abordare diferită pentru a le naviga cu succes. Cele 27 de viraje cu variații de complexitate te țin în priză și te provoacă constant să cauți linia perfectă. Bineînțeles nici un circuit nu ar fi complet fără un ac de păr, o provocare până și pentru cei mai experimentați piloți.

Descoperă mai multe astfel de experiențe din București și de reduceri exclusive la acestea, descărcând aplicația gratuită CityPack -> http://onelink.to/n6tu92

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top