7 lucruri pe care le poți face ca student în București

Fie că vii din provincie, fie că te-ai născut în București, un lucru este incontestabil, viața de student este o experiență unică și importantă în sine de care trebuie să profiți la maxim cu fiecare ocazie ce îți apare în cale. Dincolo de munții de cărții, sufocantele teme și parțiale, trezirea devreme, a fi student înseamnă a te bucura la maxim de viață alături de noii prieteni pe care tocmai i-ai întâlnit. Dar ce este de făcut în București ca student? Îți propunem 7 activități pe care tu și prietenii tăi le puteți face pentru a vă distra și construi amintiri.

 
     1. Escape Room

Una dintre experiențele inedite care au luat amploare în ultima vreme atât ca popularitate, cât și ca diversitate în ofertă o reprezintă Escape Room-urile. În caz că nu ai auzit până acum despre ce este un Escape Room, we got you covered. Un Escape Room este o experiență de tip puzzle, în care tu și prietenii tăi sunteți închiși într-o cameră tematică din care trebuie să evadați folosindu-vă de indiciile special concepute care se află peste tot în încăpere. Caută cu atenție, lucrează în echipă, folosește-te de indicii și rezolvă puzzle-urile ingenioase pentru a evada din cameră înainte de expirarea timpului. Poate cu puțin noroc, echipa ta va fi cea care va evada într-un timp record.

La capitolul Escape Room-uri, în București poți descoperi o diversitate de care să te bucuri cu tematici precum Captive Outside Reality via Captive Escape Room, Madhouse via The Void, The Lord of the Rings via Lockedin, Project Selena via Gap the Mind. În general o astfel de experiență costă în jur de 100 lei preț de cameră plus o taxă de jucător în jur de 40 lei. Poți totuși încerca gratuit aplicația CityPack prin care poți găsi o varietate de jocuri de Escape Room la oferte de până la 50% reducere.

Descarcă acum aplicația și explorează variantele: http://onelink.to/n6tu92

     2. Virtual Reality (VR)

Una dintre activitățile pe care trebuie să le încerci cel puțin o dată în viață este VR-ul. Experimentează realitatea virtuală singur sau împreună cu prietenii și bucură-te de multitudinea de experiențe senzoriale, cât și de diversitatea jocurilor interactive.

Când vine vorba de jocuri VR, nu putem să nu îi amintim pe cei de la Frenzy VR și Loops VR care oferă unele dintre cele mai distractive activități în realitate virtuală de care te poți bucura cu reduceri și până la 500 de lei exclusiv prin aplicația CityPack.

     3. Laser Tag

Poate ești tipul de persoană dinamică ce preferă activitatea fizică, așă că îți recomandăm cu încredere jocul de Laser Tag. Formează-ți o echipă sau alătură-te uneia și pășește în arena vopsită în culori neon unde obiectivul tău este să nimerești cu pușca laser oponenții și de a câștiga puncte.

Laser Tag-ul este o activitate pe cât de solicitantă, pe atât de distractivă și suntem convinși că odată ce vei încerca acest joc inedit vei reveni la scurt timp. Din acest motiv, ți-am pregătit o reducere de 25% prin CityPack la Laser Tag Arena. Enjoy!

     4. Human Foosball

O altă activitate sportivă și distractivă pe care ți-o recomandăm este Human Foosball. Poate îți sună ciudat, dar asta se întâmplă pentru că este într-adevăr o activitate deosebită. Probabil ești familiar cu jocul de foosball de masă. Imaginează-ți asta, dar cu tine și prietenii tăi în loc de jucătorii de plastic. Coordonați-vă mișcările și învingeți adversarii!

Suntem convinși că te vei bucura de acest joc ieșit din comun de distractiv, motiv pentru care îți oferim 20% reducere prin aplicația CityPack.

 
     5. Plimbări cu mașinuțe

În caz că ești genul de persoană căreia îi place să exploreze, ne-am gândit la activități și pentru tine. Te prevenim! Atât skill-urile tale de șofer, cât și mașinuțele ieșite din comun vor întoarce multe capete pe stradă, așa că puteți hainele bune!

Bineînțeles că și de data aceasta avem grijă să beneficiezi de cel mai bun preț la această experiență – Hot Rod Fun, descărcând aplicația gratuită CityPack: http://onelink.to/n6tu92

     6. Karting

Dacă genul de activități ce implică mașini precum cele anterioare nu sunt pe placul tău, îți recomandăm o experiență mai bogată în adrenalină: cursele de karting. Pășește pe raliu, arată-le tuturor skill-urile tale de șofer și învinge timpul de best lap sau pe ceilalți șoferi din cursă.

Probabil te gândești că o astfel de experiență este destul de scumpă pentru bugetul unui student și da, ai dreptate. Ți-am pregătit totuși niște oferte fire care așteaptă să fie descoperite în aplicația CityPack, la Vmax Karting.

     7. Selfie Museum

Pentru zilele în care activitatea fizică sau jocurile nu sunt activități care te atrag, ne-am gândit să îți aducem în față niște experiențe senzoriale de care te poți bucura singur sau alături de prieteni. Selfie Museum este un muzeu cu camere decorate ingenios pentru a crea cele mai instagramabile selfie-uri. Folosește-te de fundaluri și recuzită și creează alături de prietenii tăi aminitiri de neuitat.

Culorile vibrante și scenariile ieșite din comun te așteaptă să le explorezi, iar CityPack este la un click distanță să îți ofere reducere pentru biletul de acces la Selfie Museum.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top